Ε.Ε.Τ.Ε.Π.

70χρονος από τον Δομοκό ζητάει ευθανασία λόγω υπέρογκου χρέους (video)

Συγκλονίζει ο 70χρονος από την Εκκάρα Δομοκού που κατέθεσε την Τετάρτη αίτημα ευθανασίας στο δημαρχείο Δομοκού , εξαιτίας χρέους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ το οποίο καλείται να πληρώσει, αφού όπως τονίζει εξαπατήθηκε πριν 10 περίπου χρόνια από φίλο του τον οποίο εμπιστεύτηκε.

Μιλώντας στο star Κεντρικής Ελλάδας, εξηγεί ότι πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, γιατί πλέον η ζωή του δεν έχει αξιοπρέπεια, αφού λόγω του χρέους έχει διακοπεί τους τελευταίους μήνες η σύνταξη των 330 ευρώ που έπαιρνε. Εξήγησε παράλληλα ότι δεν έχει το θάρρος να θέσει μόνος του τέλος στη ζωή του και αποφάσισε να υποβάλλει αίτημα ευθανασίας.

 

 

 


70χρονος από τον Δομοκό υπέβαλλε αίτημα για... από LAMIASTARGR

 

comments powered by Disqus
Διαβάστε ακόμη...
Ελλάδα
  • 07/27/2016
  • Από Σπύρος Καρανάσιος
Δεν χάνουν την έκπτωση ΕΝΦΙΑ άνεργοι, πολύτεκνοι, ανάπηροι λόγω ...τόκων

Συνέχεια διορθώσεων στον ΕΝΦΙΑ: Δεν χάνουν την έκπτωση ή απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ όσοι έχουν εισοδήματα από υψηλούς τόκους, βάσει νέας νομοτεχνικής βελτίωσης που έφερε ο αναπληρωτής υπουργός...

Φθιώτιδα
  • 07/27/2016
  • Από Σπύρος Καρανάσιος
Απόδοση ευθυνών και νέο Δ.Σ για την Π.Ε.Λ ανήγγειλε ο Γ.Γ Εμπορίου (video)

Στην Λαμία για το θέμα της Π.Ε.Λ. βρέθηκε το πρωί ο γενικός γραμματέας εμπορίου Αντώνης Παπαδεράκης. Πρώτος σταθμός του, το γραφείο του Εισαγγελέα καθώς προτεραιότητα για το αρμόδιο  υπουργείο...

Facebook  Twitter  Daily Motion  RSS Youtube

Το tvstar.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.