Ε.Ε.Τ.Ε.Π.

Αποφάσισαν κινητοποιήσεις για το λουκέτο στο Αστυνομικό Τμήμα. (φώτο και video)

Ypath at5Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη τοπική κοινωνία της Υπάτης το ενδεχόμενο να κλείσει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Εξουσία στους νέους και αρμοδιότητες στους παλιούς αντιδημάρχους Λαμίας

Με τάσεις εξισορρόπησης τάσεων και ικανοποίησης όλων, ανακοινώθηκαν μετά από πολύ μεγάλο διάστημα συζητήσεων και εσωτερικών αναταράξεων, οι νέοι αντιδήμαρχοι Λαμίας. Η αρχή των αλλαγών είχε γίνει στα τέλη Ιουλίου, με την παραίτηση Ματζάνα που αναστάτωσε το σύνολο των αντιδημάρχων και των δημοτικών συμβούλων. Άλλοι ανησυχούσαν για την τύχη τους, άλλοι ήλπιζαν σε αναβάθμιση του ρόλου τους.

 

Καζαντζίδεια 2016: Σήμερα και αύριο στον Άγιο Κωνσταντίνο

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016
Κεντρική πλατεία Αγίου Κων/νου

 

Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του σπιτιού του στο Μαρτίνο Φθιώτιδας

Δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε στην αυλή του κάτοικος στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, που συνελήφθη την Τετάρτη από Αστυνομικούς του Τμήματος Αταλάντης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

 

Νέα τέλη έρχονται να «φουσκώσουν» τις χρεώσεις στο νερό(video)

vrysi neroΜε επιπλέον κόστη, όπως το περιβαλλοντικό τέλος, αναμένεται να επιβαρυνθούν σύντομα οι χρεώσεις του νερού, καθώς το υπουργείο Περιβάλλοντος προωθεί ριζικές αλλαγές και ενιαίους κανόνες στην τιμολόγηση των υδάτων ανάλογα με τη χρήση τους.

 

Σε κινητοποιήσεις η Υπάτη για το λουκέτο στο αστυνομικό τμήμα(video)

atΣε κινητοποιήσεις προχωρούν η κάτοικοι της Υπάτης μετά την κατάργηση του Αστυνομικού τμήματος της περιοχής στο πλαίσιο της Αναδιάρθρωσης της ΕΛΑΣ.Σύμφωνα με το σχέδιο το ΑΤ Υπάτης καταργείται και οι ένστολοι που υπηρετούν σε αυτό μεταφέρονται στο ΑΤ Σπερχειάδας.

 

Στις κινητοποιήσεις στη Δ.Ε.Θ. και οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας (video)

Ακόμη μια απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η δεύτερη κατά σειρά, δικαιώνει τους αστυνομικούς και καθορίζει ότι μοναδικό συνταγματικά ανεκτό μισθολόγιο που πρέπει να ισχύει είναι αυτό που ίσχυε το καλοκαίρι του 2012.

 

Φροντιστήρια "ΣΥΝΟΛΟ": Σταθερή αξία που κάθε χρόνο σε οδηγεί στην επιτυχία

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΟΛΟ
1o ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΚΟΥ 9 - ΛΑΜΙΑ (ΤΗΛ:22310-51397)
2o ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (ΤΗΛ:22380-22500)
3o ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ: Τώρα και στο ΣΤΑΥΡΟ (πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22310-51397)

 

Facebook  Twitter  Daily Motion  RSS Youtube

Το tvstar.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.